MOULES (½)
TOAST SKAGEN (1/2)
Ostron Céline N°4 serveras med schalottenlöksvinegrette
Chark 1/2 / chark 1/1
TRYFFELCHIPS MED sikrom,
CRÈME FRAÎCHE & HACKAD RÖDLÖK
Råbiff 1/2
Krämig jordärtskockssoppa med marconamandel
MOULES MARINIÈRES VITT VIN, VITLÖK & GRÄDDE
Moules asiatique, kokosmjölk, koriander, chili och vitlök
CAESARSALLAD MED RÄKOR, krutonger och grana padano
CAESARSALLAD med kycklingbröst, bacon, krutonger och Grana Padano
RÅBIFF med klassiska tillbehör
BACON- OCH CHEESEBURGARE MED äppelrökt cheddar, dijonaise, pickled gurka och pommes frites
Toast skagen 1/1
Tures fisk- och skaldjursgryta serveras med aioli och vitlöksbröd
KALVKÖTTBULLAR serveras med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Krämig Jordärtskockssoppa med marconamandel
grillad entrecôte
(serveras från 17.00)
chimichurrismör, rödvinssås,
pommes frites & tomat & löksallad
Portabello på grillad tomatfocaccia med örptmascarpone, hyvlad grana paddan och kronärtskockssallad
Pasta a la nerano med friterad zucchini, basilika och provolone picante (finns som veganskt alternativ)
Sedaninipasta mede pecorino och italiensk tryffelskinka
Glasnudelsallad med vildfångad rödräka, pak choi, syrlig mango, sesamaiolo och koriander
Ångad skreitorskrygg med sandelfjordsmör, confiterad fänkål, forellrom och kokt potatis
Pecannöt- och kolapaj med moccaglass
Frozen cherry cheesecake
crème Brûlée
Tures tryffel
En bit ost med tryffelhonung